These are a few of my geekiest things

/ Allmänt
Fick en utmaning av No som lyder som följer: Lista dina tre nördigaste ägodelar.
För det första, mina tre nördigaste ägodelar på riktigt är föööör tråkiga att lista (vi snackar litteratur jag använder i mitt doktorerande, speciella program för kodning and such). För det andra, vad få nördiga saker jag äger?! Hade det varit för 15 år sedan hade jag haft så många passande grejer. Slutsats: Jag måste ta bättre hand om min inre nörd och låta den få mer utrymme i mitt liv. Gjorde mitt bästa i alla fall och här kommer dem, tre ganska nördiga ägodelar:
 
1. Brädspelet The great penguin bookchase
Tänk TP fast med frågor om enbart böcker. Istället för tårtbitar ska en samla små små böcker i sin lilla lilla bokhylla. Det är ändå ett rätt så uselt köp med tanke på att ingen någonsin vill spela med mig, för jag vinner alltid och det tycker tydligen andra är tråkigt.
 
2. En pop up-version av The wonderful wizard of Oz
 Älskar Trollkarlen från Oz, älskar pop up-böcker. Det finn fler Oz-saker i mitt hem men det här är nog den mest onödiga. Bonusinfo: har i flera år letat efter rödglittriga skor à la Dorothy men aldrig hittat några. 
 
3. Komplett samling av My little pony G1 säsong 1+2 samt filmer
Samlingen får representeras av en av mina favoritponnys, Gusty:
Det tog så lång tid att få ihop alla avsnitt men jag lyckades! Mycket viktigt att det bara är säsong 1 och 2 för det är de som är fantastiska. Säsong 3, när ponnysarna ska leva något slags tonårsliv - jag står inte ut! Också viktigt att det är G1. Det är bara de ponnysarna som har en plats i mitt hjärta. Men den platsen, den är stor.
 
/KajsaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: