Draco Dormiens Nunquam Titillandus

/ No
No. Hur ska man beskriva No? En person med mycket känslor för drakar, är svaret. Alltså, det är nästan jobbigt. Så mycket drakkänslor är det just nu. T.ex. ej rimligt att vilja gråta när man tänker på drakar. Eller? Samtidigt kan jag känna att en person som inte gråter till öppningsscenen i Draktränaren 2 är mer orimlig. Men, ska inte gå inlägget i förväg. Är 99% säker på att om man bläddrar genom arkivet här på bloggen så finner man att jag redan bloggat om drakar, men vafan! Bryr jag mig? Inte direkt. En kan aldrig blogga, prata, gråta, nörda nog över drakar. Vi kör en lista över mina bästa drakar/scener där drakar är med pga orkar inte skriva något sammanhängande (bloggar så ofta ju, vill inte bli utbränd) och tycker om listor! 
 
Haku l Spritied Away       
           

Ååh, barndom. Ååh, Haku och Chihiro. Ok, vill se om Spirited Away något fruktansvärt mycket nu.  Fun fact om lille queer-No: Hade som liten en mkt stor crush på Lin. 
"100% girlfriend material." - No, 10 år. 
 
Tidigare nämnda gråtvärdiga scen från Draktränaren 2. Fucks me up varje gång, alltså. 
 
 
Att man kan tillägna ett dussin inlägg enbart åt Toothless kan vi ta en annan gång. Vi kan nöja oss med några grejer från Etsy jag vill ha så länge. Bilderna är länkade till etsyaffärerna.  

HOW to TRAIN your DRAGON - Original Art, Minimalist Movie Poster Print 13 x 19"            How To TRAIN YOUR DRAGON | Hiccup and Toothless Poster : Modern Illustration Retro Art Wall Decor Print How To TRAIN YOUR DRAGON | Hiccup and Toothless Flying Poster : Modern Illustration Retro Art Wall Decor Print
 
Avatar: Legenden om Aang
Scenen när Aang & Zuko möter de första Eldbändarna (spoiler spoiler det är drakar) för att återfå sin förmåga att eldbända.
 
 
Vill också nämna Saphira från Eragon. Det var ju ändå bokserien som satte igång hela drakhetsen. Sen har jag förträngt att det någonsin gjordes en film av första boken så kan inte lägga upp några gifs pga film? Vilken film? (Har inte hittat någon najs fanart heller? Brukar annars vara min backup i alla situationer.) 
 
Sen har jag även ramlat ner i Robin Hobb-hålet igen. Mm, ett av mina bästa hål. Det förekommer ju en del drakar i de senare böckerna och en av mina bästa karaktärer, Narren, har två drakar tatuerade på ryggen. (Person: Narren? Karaktären vars kön ingen är säker på och som har en super gay crush på huvudkaraktären? E d verkligen din favoritkaraktär, No? Jag: Ja och huvudkaraktären. Du vet, han som alltid har ångest och kan prata med djur. Person: Du är så jävla förutsägbar. Jag: :------) ) 
 
 
Man kanske ba ska gå all in, tatuera hela ryggen likadant och slå två flugor i en smäll. En liten hyllning till Narren och en till drakar. Ska genast boka tid! Gillar också designen på drakarna till bokomslagen. 
 
         Dragon Haven by Robin Hobb - cover painting by Jackie Morris: Assassins Quest by Robin Hobb Art by Jackie Morris:
             Cover art for Blood of Dragons by Robin Hobb   Watercolour and gold leaf on Arches hot pressed paper.  £3850 unframed....... suppose I'll start saving now.....:
 
 
Avslutar inlägget med denna - den ultimata bästa vänner-tatueringen! Vilka är på?
Dragon shoulder tattoo designs. Shoulder dragon design to enrich yourself very stylish.:  
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: