Samlade äventyr

/ No
Är ju med sommarlov nu. Himla bra påfund det där med ingen skola på tre månader. Tog en tur till biblioteket idag och var tvungen att nypa mig i underarmsfettet för att inte börja gråta pga så många böcker och så mycket fritid. Gick loss och lånade en väldans massa seriealbum i alla fall. Mm, seriealbum. Tänkte dela med mig av mina favoriter.

Först ut har vi Drift!   
                       
Kan vi bara ta ett moment och uppskatta det faktum att jag fick en queerfeministisk sexserie av mina päron i födelsedagspresent. Massa poly, massa homo, massa bi och lite drag på en bögbar. Me gusta. Måste läsa om denna snart! 
 
Bleckmossen boyz (Samlade äventyr 1 & Sjöhästens hemlighet) 
        
Denna fantasiska serie som gått i KP jag vet inte hur länge, älskar den så mycket. Så himla bra och fina karaktärer, så himla bra ritat, vet ej vart jag ska ta vägen. Vill leva i denna serie och vara med och spionera på skumma typer och spela flipper på pizzeria San Francisco. Ack. Relaterar väldigt mycket till Emil. 
 
 
Forever heartbroken över att han inte är en riktig människa. Tror att vi skulle komma bra överens. Ååh, blir ledsen på riktigt nu. Alla fantastiska mackor som skulle skapas!! 
 
 
Joe the barbarian
 
Får typ orgasmer av hur bra den här är ritad. Det handlar om en liten mobbad pojke med råtta och diabetes och en mamma som jobbar väldigt mycket. En natt när hon är borta i arbete glömmer han att ta sitt insulin och hamnar i någon slags värld mellan liv och död där han måste återinföra balansen mellan ljus och mörker. Älskar hur saker i hans rum och hus vävs in i mellanvärlden. Hans leksaker och råtta blir soldater osv. 
 
 
Crushar lite. 
 
  
 
*heavy breathing* Titta på alla detaljer! Titta!! Vill lägga mig ner och gråta över att jag aldrig kommer rita så här bra. Munkräks också lite över all inspiration. Fantastiskt, fantastiskt. 
 
Det var allt för denna gång. 
/No
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: