Mmm bokhyllor

/ Kajsa
Jag ska flytta. Kul! Fast nya lägenheten är större kommer inte befintliga bokhyllor få plats. Jag tänkte därför göra mig av med alla böcker jag samlat på mig. Inte. Meeen jag måste fundera på ny förvaring åt dem. Buhu, stackars mig. Eller vänta, det här innebär ju att det är helt okej att googla bokhyllor som en besatt!
 
Tänker mig en sån här lösning på ett ungefär:
 
Eller nä just ja, ska inte flytta till ett slott. Inte heller till en fabulös våning med trettiotusen meter i takhöjd och obegränsat med utrymme att köpa möbler till med min lika obegränsade budget. Men om det var så skulle jag vilja ha ett bibliotek/bokhyllor liknande dessa:
 
Ni ser, jag är inte knusslig; kan tänka mig lite olika stilar, träslag och typer av platsbyggda bokhyllor. Till och med sådana här mindre läshörnevarianter (obs kommer dock aldrig ha någon jävla galopphäst på väggen...):
 
Men okej, inte ens de här mindre är realistiska (önskar så att den vänstra var det pga hallå, hur mysigt?!) och jag har inte bara dagrömtsgooglat utan faktiskt också hittat helt rimliga bokhyllor. De är fina, men de är fan inga kryp-in-i-trädkojsbibliotek. Alltså, nedan följer bilder på hur jag på riktigt tänker mig att det ska se ut.
Inte så dumt ändå va? Kanske kan jag till och med få plats med båda sorterna?
No, hur ska ditt hjärtas hemmabibliotek se ut?
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: