Maratonkolla på tv-serie in style

/ Allmänt
Bästa grejen: veta att en har typ ett dygn framför sig när en ostört kan sträcktitta på en bra tv-serie. Ännu bättre om en inte har sett den innan. Jag och No hade en plan för typ tusen år sedan att en borde levla det här frosseriet och utöva det in en passande miljö, med passande tilltugg. Då gällde planen Supernatural. Och miljön? Ett sunkigt motell förstås!
 
Det ultimata titta-på-Supernatural-motellet måste ha följande:
Deppig utsida som någon har försökt liva upp med hjälp av glada färger+öde parkering.
 
Två smala sängar, en till mig och en till No, där vi kan ligga och se avsnitt efter avsnitt. Plus superful inredning i övrigt.
 
En liten köksdel där vi kan äta flottig mat+paj (mycket viktigt pga Deans favoritföda ju) och göra upp planer för var vi ska åka härnäst och lista ut vilken övernaturlig varelse det är vi jagar. Nä just ja, vi är visst inte hunters på riktigt *sad face*.
 
Men vet ni hur svårt det är att hitta ett motell som lever upp till ovanstående i Sverige? Jättesvårt! Jag har googlat och googlat. Kanske är det så att såna motell är så low-tech att de inte är googlekompatibla öht. Två stycken kandidater har jag i alla fall fått fram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu måste bara någon av oss ta körkort så att vi kan hyra en 67 Impala och åka dit. Mycket viktigt för känslan att det är en sån bil som Dean har så att vi under natten kan luta oss mot motorhuven, dricka varsin öl och ha ett heart-to-heart.
 
 
 
Bonus (plus lite spoiler): Älskar för övrigt att det finns listor över alla ställen, inklusive motell, som Sam och Dean har bott på, komplett med bilder och allt. Och alltså, haha på denna:
Bildtext: Dean's accommodation for 40 (hell) yearsKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: